fbpx

Svetsare Linköping

Lediga jobb som svetsare i Linköping

Som svetsare arbetar du med att foga samman metaller och stål genom olika svetsmetoder. Ibland utförs arbetet manuellt, i andra fall är det automatiserat. Svetsare sökes just nu i Linköping inom en rad olika verksamheter. Du kan exempelvis arbeta med tillverkning, montering eller reparation. Ibland ingår det även i dina arbetsuppgifter att serva och sköta om de olika svetsmaskinerna.

Exakt vilka arbetsuppgifter du har beror på vilket företag du arbetar hos. På Jobzone använder vi oss av en lönemodell som kallas genomsnittligt förtjänstläge. Hur mycket en svetsare har i lön i Linköping beror därför på löneläget på det specifika företaget. En genomsnittlig månadslön för en svetsare är ungefär 30 000 kronor.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att jag ska kunna jobba som svetsare i Linköping?

Är du intresserad av svetsjobb i Linköping? För att du ska kunna arbeta som exempelvis rörsvetsare i Linköping behöver du en svetsutbildning. Det finns företag som själva utbildar sina svetsare men det bästa är om du har gått industritekniska programmet på gymnasiet med inriktning mot svetsteknik.

Du kan också ha gått en arbetsmarknadsutbildning eller utbildat dig på Yrkeshögskolan. Har du dessutom yrkeserfarenhet som svetsare är du ännu mer attraktiv på arbetsmarknaden. Vill du arbeta som svetsare finns det lediga jobb i Linköping. Kontakta oss på Jobzone så hjälper vi dig vidare.