fbpx

Svetsare Linköping

Lediga jobb som svetsare i Linköping

Som svetsare arbetar du med att foga samman metaller och stål genom olika svetsmetoder. Ibland utförs arbetet manuellt, i andra fall är det automatiserat. Svetsare sökes just nu i Linköping inom en rad olika verksamheter. Du kan exempelvis arbeta med tillverkning, montering eller reparation. Ibland ingår det även i dina arbetsuppgifter att serva och sköta om de olika svetsmaskinerna.

Exakt vilka arbetsuppgifter du har beror på vilket företag du arbetar hos. På Jobzone använder vi oss av en lönemodell som kallas genomsnittligt förtjänstläge. Hur mycket en svetsare har i lön i Linköping beror därför på löneläget på det specifika företaget. En genomsnittlig månadslön för en svetsare är ungefär 30 000 kronor.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Svetsare i Linköping inom tillverkning, montering och reparation

Inom tillverknings-, monterings- och reparationssektorn finns det en mängd olika svetsarjobb att utforska. Oavsett om du har erfarenhet av manuell eller automatiserad svetsning, kan vi matcha dig med arbetsplatser som behöver din kompetens och expertis. Från mekaniska verkstäder till tillverkande industrier och byggarbetsplatser, det finns många spännande möjligheter att utforska i Linköping.

Konkurrenskraftig lön som svetsare i Linköping

Vi på Jobzone förstår vikten av en rättvis och konkurrenskraftig lön. Därför använder vi oss av en lönemodell som kallas genomsnittligt förtjänstläge. Detta innebär att din lön som svetsare i Linköping baseras på det specifika företagets löneläge och genomsnittliga löner för liknande arbetsuppgifter. På så sätt kan vi säkerställa att du får en lön som motsvarar din kompetens och erfarenhet.

Kvalifikationer och utbildning som svetsare i Linköping

För att kunna arbeta som svetsare i Linköping krävs vanligtvis en relevant svetsutbildning. Att ha genomfört en industriteknisk utbildning med inriktning mot svetsteknik på gymnasienivå ger en stark grund. Yrkeserfarenhet som svetsare och kompletterande utbildningar från arbetsmarknaden eller Yrkeshögskolan kan också vara till fördel. Vi uppmuntrar dig att dela med dig av din kompetens och erfarenhet för att öka dina chanser att hitta din drömposition som svetsare i Linköping.

Kontakta Jobzone för att utforska dina möjligheter

Vill du ta nästa steg i din karriär som svetsare i Linköping? Kontakta oss på Jobzone för att få personlig och skräddarsydd hjälp att hitta de bästa svetsarjobben som matchar dina önskemål och kvalifikationer. Vi strävar efter att skapa långsiktiga och framgångsrika arbetsrelationer för både arbetsgivare och arbetssökande. Låt oss vara din partner på vägen till nya utmaningar och framgångar inom svetsningsbranschen.