fbpx

Svetsare Malmö

Lediga jobb för svetsare i Malmö

Som svetsare fogar du samman olika typer av metaller. Du kan svetsa manuellt med en svets och svetslåga men också med en automatiserad svetsmaskin.

Svetsare sökes i Malmö inom många olika branscher och du kan jobba med både tillverkning, montering och reparation. Du kan exempelvis arbeta på en byggfirma och göra svetsjobb i Malmö vid olika ett husbyggen. Men också inom verkstadsindustrin i produktionen. Möjligheterna är många för den som har en svetsutbildning och vilka exakta arbetsuppgifter du har beror på vilket företag du får arbeta hos.

Jobzone är ett bemanningsföretag och vi förser flera välkända företag med kunniga medarbetare.
Just nu söker vi utbildade svetsare för jobb i Malmö. Som anställd hos Jobzone har du också chansen att efter ett tag gå vidare och anställas direkt på det företag där du är placerad. Tycker du att detta låter intressant? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig till ditt nästa jobb.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att kunna jobba som svetsare i Malmö?

För att du ska kunna jobba som svetsare måste du vara utbildad och certifierad. Du kan exempelvis ha fått din svetsutbildning på industritekniska programmet på gymnasiet eller ha gått en arbetsmarknadsutbildning och där lärt dig olika svetstekniker. Men även Komvux och Yrkeshögskolan har bra svetsutbildningar där du också kan specialisera dig.

När du utbildar dig till svetsare får du lära dig olika svetstekniker men även olika materials egenskaper och hur själva svetsningen påverkar dessa.

Det är viktigt att komma ihåg de risker som finns vid svetsning och därför vara noga med att alltid bära skyddsutrustning. Vissa svetstekniker har också särskilda regelverk där man även måste ha genomgått en svetsarprövning.

Hur mycket har en svetsare i lön i Malmö?

Hur mycket en rörsvetsare i Malmö har i lön beror på ålder, erfarenhet och vilket företag man jobbar för. Men genomsnittslönen för en erfaren svetsare ligger i närheten av 30 000 kronor i månaden. Generellt kan man säga att mer utbildning ger högre lön. Ju fler svetstekniker du kan desto mer attraktiv blir du, vilket kan påverka din lön. Givetvis ger också svetsning i farliga miljöer där certifikat krävs en högre lön.

När Jobzone beräknar lön använder vi oss av lönemodellen GFL, genomsnittligt förtjänstläge. Den berättigar dig till en marknadsmässig lön liknande den som dina kollegor med samma arbetsuppgifter har på det företag där du är placerad. Det ger dig en trygg och säker ersättning för ditt arbete.