fbpx

Svetsare Norrköping

Lediga jobb som svetsare i Norrköping

Vill du jobba som svetsare i Norrköping? Som svetsare arbetar du med att sammanfoga metall och stål med hjälp av olika svetstekniker. Exakt vilka arbetsuppgifter du har beror på vilket företag du arbetar på. Din arbetsplats kan exempelvis vara inom byggbranschen eller tillverkningsindustrin. Men vanligt är också att man arbetar som rörsvetsare i Norrköping inom processindustrin.

För att du ska kunna ta ett svetsjobb i Norrköping måste du vara utbildad svetsare. Godkända utbildningar finns på Komvux och Yrkeshögskolan. Du kan också ha fått din svetsutbildning på det industritekniska programmet på gymnasiet. Svetsare sökes just nu i Norrköping till flera olika branscher. Kontakta oss på Jobzone så hjälper vi dig vidare.

Utbildning och erfarenhet – Vägen till jobb som svetsare i Norrköping

För att kvalificera dig för svetsarjobb i Norrköping krävs vanligtvis en godkänd svetsutbildning. Du kan ha genomfört utbildningen genom Komvux, Yrkeshögskolan eller det industritekniska programmet på gymnasiet med inriktning mot svetsteknik. Yrkeserfarenhet och kompletterande certifieringar inom svetsning är även meriterande och kan öppna upp för fler karriärmöjligheter. Hos Jobzone söker vi för närvarande svetsare till olika branscher i Norrköping, och vi kan hjälpa dig att hitta rätt matchning för dina färdigheter och mål.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Så mycket har en svetsare i lön i Norrköping

När det gäller löner använder Jobzone en lönemodell som kallas GFL (genomsnittligt förtjänstläge). Det innebär att din lön som svetsare i Norrköping baseras på genomsnittliga lönenivåer för liknande arbetsuppgifter på det företag där du blir placerad. Den genomsnittliga månadslönen för en erfaren svetsare i Norrköping ligger på cirka 30 000 kronor, medan ingångslönen vanligtvis är runt 25 000 kronor per månad. Vi strävar efter att säkerställa en rättvis och konkurrenskraftig ersättning för ditt arbete.

Många möjligheter och karriäralternativ hos Jobzone

På Jobzone erbjuder vi en mängd olika jobb och karriärmöjligheter för svetsare i Norrköping. Vi förstår att varje individ har unika behov och mål i sin karriär. Oavsett om du letar efter ditt drömjobb som svetsare eller om du vill ha ett flexibelt extrajobb för att komplettera dina inkomster under studietiden, finns det attraktiva möjligheter hos oss. Vi arbetar aktivt med att skapa långsiktiga och framgångsrika arbetsrelationer för både arbetsgivare och arbetssökande.

Ta nästa steg i din svetsarkarriär med Jobzone

Kontakta oss på Jobzone för att utforska dina möjligheter som svetsare i Norrköping. Vi har dedikerade rekryterare som kan hjälpa dig att hitta det perfekta svetsarjobbet för dig. Vi ser fram emot att vara din partner på vägen till nya utmaningar och framgångar som svetsare i Norrköping.