fbpx

Svetsare Norrköping

Lediga jobb som svetsare i Norrköping

Vill du jobba som svetsare i Norrköping? Som svetsare arbetar du med att sammanfoga metall och stål med hjälp av olika svetstekniker. Exakt vilka arbetsuppgifter du har beror på vilket företag du arbetar på. Din arbetsplats kan exempelvis vara inom byggbranschen eller tillverkningsindustrin. Men vanligt är också att man arbetar som rörsvetsare i Norrköping inom processindustrin.

För att du ska kunna ta ett svetsjobb i Norrköping måste du vara utbildad svetsare. Godkända utbildningar finns på Komvux och Yrkeshögskolan. Du kan också ha fått din svetsutbildning på det industritekniska programmet på gymnasiet. Svetsare sökes just nu i Norrköping till flera olika branscher. Kontakta oss på Jobzone så hjälper vi dig vidare.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Så mycket har en svetsare i lön i Norrköping

På Jobzone använder vi oss av en lönemodell som heter GFL, genomsnittligt förtjänstläge.
Som svetsare med jobb i Norrköping baseras din lön då på hur mycket dina kollegor med liknande arbetsuppgifter har i lön, på det företag där du är placerad.

Den genomsnittliga månadslönen för en erfaren svetsare ligger på strax över 30 000 kronor medan ingångslönen är ungefär 25 000 kronor i månaden. När du anställs som svetsare av Jobzone placeras du hos någon av våra kunder. Då har du också goda chanser att efter ett tag bli anställd direkt hos kunden.