fbpx

Svetsare Örebro

Svetsare i Örebro sökes!

Har du en svetsutbildning och letar efter lediga jobb som svetsare i Örebro med omnejd? Då har du hamnat rätt. Via oss på Jobzone har du bra möjligheter att starta din nya karriär!

Att jobba som svetsare i Örebro är ett varierande och spännande yrke. Oavsett om man är rörsvetsare, eller svetsar trasiga maskindelar, får man använda sina hantverkskunskaper för att göra ett jobb med hög kvalitet. En del arbetar istället med automatsvets inom tillverkningsindustrin och får därigenom ett mer förutsägbart och regelbundet arbetsflöde. Det finns svetsjobb för alla!

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad får jag för lön som svetsare?

Genomsnittslönen för en svetsare i Sverige ligger på knappt 32 000 kr. Lönen varierar mellan olika typer av svetsjobb, på vilket företag man jobbar och var i Sverige man är verksam. En svetsare kan få en lön som ligger några tusen över eller under genomsnittet.

När du tar anställning som svetsare för Jobzone blir du först anställd av oss. Då får du en lön som baseras på genomsnittligt förtjänstläge. Det betyder att du får betalt efter precis vilka arbetsuppgifter du utför. Det finns goda möjligheter att få anställning av ett företag direkt längre fram och då blir lönen en förhandlingsfråga mellan dig och den nya arbetsgivaren.