fbpx

Svetsare Trollhättan

Svetsare sökes till industrier och byggarbeten i Trollhättan

Du som har utbildning till svetsare har arbetsmarknaden för dina fötter. Det finns alltid en efterfrågan på duktiga svetsare. Möjligheterna är även stora att utvecklas mot att kunna utföra mer och mer avancerade svetsjobb, och därmed få ökad lön som svetsare. Via Jobzone kan du hitta lediga jobb som svetsare i Trollhättan.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Olika typer av svetsjobb

Svetsare kan hitta jobb både inom industri, verkstäder och byggnation. På en byggarbetsplats kan du till exempel jobba som rörsvetsare eller med att svetsa stålkonstruktioner. I en verkstad kan det handla om att svetsa samman delar till maskiner och olika typer av utrustning i metall. Den mest avancerade typen av svetsjobb är nog undervattenssvetsning. Du ser att det finns goda utvecklingsmöjligheter!

Vilka krav ställs på svetsare?

För att jobba som svetsare så måste du ha en relevant utbildning som svetsare, från vuxenskola eller gymnasium. All tidigare erfarenhet av svetsarbeten ses som meriterande.

För att det ska passa dig att jobba som svetsare bör du vara mycket noggrann till din natur, och försedd med en stor portion tålamod. Svetsning kan inte göras under stress. Det måste få ta den tid det tar. Men det innebär inte att arbetstempot inte kan vara högt.