fbpx

Svetsare Värnamo

Svetsare sökes med ljus och lykta i Värnamo

Är du en arbetsam smålänning? Vill du jobba som svetsare i Värnamo? Om du har den rätta utbildningen så hittar du lediga jobb som svetsare i Värnamo via oss på Jobzone.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Jobb för svetsare

Som svetsare kan du jobba med alltifrån svetsning av små komponenter till undervattenssvetsning av oljeplattformar. Nu finns det kanske inte så många oljeplattformar i Värnamo, men du förstår säkert vilka utvecklingspotentialer det finns för dig som visar framfötterna som svetsare.

Mer realistiska arbetsplatser för en svetsare i Värnamo är olika verkstäder eller tillverkningsindustrier. Du kan också hitta svetsjobb inom bygg och anläggning, till exempel som rörsvetsare. Dina arbetsredskap kan till exempel vara TIG-svets, MIG-svets, gassvets eller metallbågssvets.

Svetsare sökes i Värnamo

Vi tror att du är en noggrann person som kan prestera med hög kvalitet även om arbetstempot är högt. Du har en adekvat utbildning som svetsare och kanske också något års erfarenhet.

Om detta passar in på dig så är du välkommen att söka något av de lediga jobb som svetsare i Värnamo, som vi erbjuder. Hos oss får du en trygg anställning och möjlighet att jobba på något av de företag vi har som kunder i Värnamo, till en marknadsmässig lön.