fbpx

Svetsare Västerås

Söker du jobb som svetsare i Västerås?

Då har du kommit rätt! Via oss på Jobzone har du fina möjligheter att hitta lediga jobb som svetsare i Västerås. Att jobba som svetsare är att ha ett spännande hantverksarbete med många möjliga inriktningar. Medan någon specialiserar sig som rörsvetsare hittar någon annan jobb med att svetsa maskindelar inom läkemedelsindustrin. En svetsare står sällan utan jobb!

När du tar ditt nya svetsjobb via Jobzone får du en trygg start på din nya anställning och en möjlighet att växa in i den nya rollen gradvis. Din lön baseras på vad just du utför för arbete och varierar därför mellan kund och uppdrag. Vi kan dock alltid garantera en marknadsmässig lön som stäms av med den lön som andra får för liknande uppdrag.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Svetsare sökes i Västerås

För att jobba som svetsare behöver du ha en svetsutbildning. Den kan du ha fått genom ett praktiskt gymnasium eller kanske yrkeshögskolan. Utbildningen är viktig för att kunna utföra jobbet säkert och med hög kvalitet.

De personliga egenskaper som en svetsare behöver är tålamod för att kunna utföra arbetet med precision och noggrannhet. Känner du att det här passar bra in på dig är det dags att titta på våra lediga jobb som svetsare och hitta din nya karriär i Västerås!