fbpx

Truckförare Borås

Jobba med att köra truck

Arbeta som truckförare i Borås

Vill du ha ett roligt och utmanande arbete på heltid eller vid sidan av studierna? Vill du vara en del av en väl fungerande logistikkedja och arbeta med godshantering? I så fall kan du passa som truckarbetare i Borås.

Som truckförare är det vanligt att man jobbar på ett lager med att lasta och lossa gods, men också att man ser till att det placeras på rätt ställe i lagret. På vissa lager kan man som truckförare även arbeta med att plocka ihop och förpacka beställningar av gods. Exakt vilka arbetsuppgifter som ingår varierar mellan olika företag.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att man ska kunna arbeta som truckförare?

För att du ska kunna köra truck i Borås måste du ha ett truckkort. Att ta ett A eller B truckkort kostar mellan 2000 och 2500 kronor. Det är väl investerade pengar då efterfrågan på truckförare är stor eftersom arbetet på de flesta lager pågår dygnet runt sju dagar i veckan. Det innebär att det även går att arbeta som truckförare under helg och nätter i Borås. Perfekt för den som studerar och vill ha ett extrajobb vid sidan om. Hur mycket en truckförare har i lön i Borås bestäms efter GFL.

Jobzone har just nu flera lediga jobb som truckförare i Borås.