fbpx

Truckförare Eskilstuna

Jobba med att köra truck

Jobb som truckförare i Eskilstuna

Är du ansvarstagande, punktlig och ordningsam? Brukar du sträva efter att ha god struktur på ditt arbete? Klarar din fysik av en del lyft? Då kan ett jobb som truckförare i Eskilstuna vara något för dig att satsa på.

Hos oss hittar du lediga jobb som truckförare inom olika typer av lager och centraler, i och omkring Eskilstuna. De arbetsuppgifter som truckarbetare har där är att ansvara för att varor och gods lastas av lastbilar och placeras på avsedd plats i lagret, och vice versa. För tillverkande industrier kan det också vara truckföraren som hämtar de insatsmaterial som behövs för produktionen och ser till att dessa transporteras till produktionslokalerna. Arbetstiderna kan ligga olika och ibland kan det vara aktuellt för truckförare att arbeta helg.

För att köra truck måste du vara 18 år fyllda och du måste ha truckkort. Det senare kan ibland ordnas när du utbildas för jobbet. Men naturligtvis är det meriterande om du redan har truckkort, och/eller om du har erfarenhet från arbete i lager sedan tidigare.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad tjänar man som truckförare i Eskilstuna?

Den lön du kan få som truckförare beror både på hur erfaren du är och vilken arbetsplats du hamnar på. Lönen sätts efter genomsnittligt förtjänstläge.