fbpx

Jobb som truckförare i Eskilstuna

Jobba med att köra truck

Är du ansvarstagande, punktlig och ordningsam? Brukar du sträva efter att ha god struktur på ditt arbete? Klarar din fysik av en del lyft? Då kan ett jobb som truckförare i Eskilstuna vara något för dig att satsa på.

Hos oss hittar du lediga jobb som truckförare inom olika typer av lager och centraler, i och omkring Eskilstuna. De arbetsuppgifter som truckarbetare har där är att ansvara för att varor och gods lastas av lastbilar och placeras på avsedd plats i lagret, och vice versa. För tillverkande industrier kan det också vara truckföraren som hämtar de insatsmaterial som behövs för produktionen och ser till att dessa transporteras till produktionslokalerna. Arbetstiderna kan ligga olika och ibland kan det vara aktuellt för truckförare att arbeta helg.

För att köra truck måste du vara 18 år fyllda och du måste ha truckkort. Det senare kan ibland ordnas när du utbildas för jobbet. Men naturligtvis är det meriterande om du redan har truckkort, och/eller om du har erfarenhet från arbete i lager sedan tidigare.

Vad tjänar man som truckförare i Eskilstuna?

Den lön du kan få som truckförare beror både på hur erfaren du är och vilken arbetsplats du hamnar på. Lönen sätts efter genomsnittligt förtjänstläge.