fbpx

Truckförare Halmstad

Jobba med att köra truck

Lediga jobb som truckförare i Halmstad

I Halmstad finns det gott om industrier och produktionsanläggningar som behöver duktiga truckarbetare till att hantera varuflödet. Som truckförare har man möjligheter att arbeta med många olika arbetsuppgifter och dessutom arbeta helg om man föredrar det.

En truckförare är den som ser till att tunga varor flyttas säkert och snabbt mellan olika arbetsstationer. En del arbetsuppgifter kräver något enklare truckar som kan hanteras om man har ett truckkort A. Andra arbetsuppgifter kräver mer avancerade truckar och ett truckkort B. En stor fördel med jobbet som truckförare är möjligheterna att utvecklas. Det finns gott om jobbmöjligheter för den som har kompetens att utföra truckarbeten i kategori C och D där stora tunga maskiner hanteras.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Truckförarens kompetens

Man ska ha ett truckkort för att köra truck och för att söka lediga jobb som truckförare i Halmstad. Däremot går det fint att söka jobb redan med truckkort A, och det krävs ofta inte att man har en viss arbetserfarenhet för att söka jobbet. Man behöver ha en god fysik som truckförare, för att kunna ta hand om lasten mellan arbetsstationer, lasta på och av pallar, hantera emballage och liknande. Dessutom behöver man ha en god koordinationsförmåga. Känner du att du passar in på beskrivningen ska du leta bland våra lediga jobb som truckförare i Halmstad!