fbpx

Truckförare Båstad

Jobba med att köra truck

Arbeta som truckförare i Båstad

Vill du ha ett roligt och utmanande arbete på heltid eller vid sidan av studierna? Vill du vara en del av en väl fungerande logistikkedja och arbeta med godshantering? I så fall kan du passa som truckarbetare i Båstad.

Som truckförare är det vanligt att man jobbar på ett lager med att lasta och lossa gods, men också att man ser till att det placeras på rätt ställe i lagret. På vissa lager kan man som truckförare även arbeta med att plocka ihop och förpacka beställningar av gods. Exakt vilka arbetsuppgifter som ingår varierar mellan olika företag.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att man ska kunna arbeta som truckförare?

För att du ska kunna köra truck i Båstad måste du ha ett truckkort. Att ta ett A eller B truckkort kostar mellan 2000 och 2500 kronor. Det är väl investerade pengar då efterfrågan på truckförare är stor eftersom arbetet på de flesta lager pågår dygnet runt sju dagar i veckan. Det innebär att det även går att arbeta som truckförare under helg och nätter i Båstad. Perfekt för den som studerar och vill ha ett extrajobb vid sidan om. Hur mycket en truckförare har i lön i Båstad bestäms efter GFL.

Jobzone har just nu flera lediga jobb som truckförare i Båstad.

Hur mycket har en truckförare i lön i Båstad?

Efterfrågan på truckförare är god vilket gör att du också har bra chanser att jobba upp en bra lön. Blir du anställd som truckförare oss på Jobzone beräknas din lön enligt något som heter genomsnittligt förtjänstläge, GFL. Det betyder att du får en genomsnittlig lön som är baserad på hur mycket dina kollegor tjänar.

Därför går det inte att direkt säga en exakt summa eftersom lönen också kan variera mellan olika företag och uppdragsgivare. Många som jobbar som truckförare hos oss brukar efter ett tag bli erbjudna fast anställning direkt av de företag som de lånas ut till. Som fast anställd på ett företag ligger en genomsnittlig lön som truckförare på runt trettio tusen kronor i månaden.

Vilka arbetsplatser kan jag förvänta mig att arbeta som truckförare i Båstad?

Som truckförare i Båstad har du möjlighet att arbeta inom olika branscher och verksamheter. Vanligtvis finns jobbmöjligheter inom lager- och logistikföretag, industrier, och e-handelsföretag. Du kan vara involverad i hantering av material, plockning av varor, och lastning och lossning av gods.

Finns det möjligheter att jobba som truckförare på deltid eller under specifika tidpunkter?

Ja, det finns möjligheter att jobba som truckförare både på heltid och deltid. Många företag inom logistiksektorn har verksamhet dygnet runt och behöver truckförare för olika skift och arbetspass. Det kan även finnas möjlighet att arbeta som truckförare under specifika tider, som helger eller nattskift.

Vad är viktiga egenskaper för att vara en framgångsrik truckförare?

Som truckförare är det viktigt att vara noggrann, uppmärksam och ansvarsfull. Du behöver ha god koordinationsförmåga och kunna hantera trucken på ett säkert sätt. Flexibilitet och förmågan att arbeta bra i team är också viktiga egenskaper då du kan komma att samarbeta med andra kollegor inom lager- och logistikmiljön.

Var kan jag hitta lediga jobb som truckförare i Båstad?

Du kan hitta lediga jobb som truckförare i Båstad genom att kontakta oss på Jobzone. Vi erbjuder en mängd olika typer av jobb inom lager- och logistikbranschen, inklusive jobb som truckförare. Vi hjälper dig att matcha dina färdigheter och önskemål med lämpliga jobbmöjligheter i Båstad och ger stöd och rådgivning under hela processen.

Om du har fler frågor eller vill veta mer om lediga jobb som truckförare i Båstad, är du välkommen att kontakta oss på Jobzone. Vi finns här för att hjälpa dig.