fbpx

Truckförare Jönköping

Jobba med att köra truck

Lediga jobb som truckförare i Jönköping

Som truckförare med truckkort finns det många möjligheter till olika sorters arbete. I många verksamheter är truckförarna de som ser till att produktflödet flyter på i jämn takt och att rätt sak finns på rätt ställe vid rätt tillfälle. Sök din nya tjänst som truckförare bland lediga jobb i Jönköping.

Som truckarbetare får du ett varierat arbete där till exempel avlastning och pålastning av lastbilar blandas med uppgifter som att sätta varor på rätt plats på lagret. Eller att koordinera varuflödet mellan olika arbetsstationer. I arbetet behöver man ha ett truckkort som visar att man kan sköta arbetet säkert och med hög kvalitet. Att köra truck kräver dessutom att man har bra fysik och koordinationsförmåga.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Arbetstider och lön som truckförare

Förutom den vanliga arbetstiden, heltid och dagtid finns det goda möjligheter att hitta helgjobb som truckförare i Jönköping. Perfekt om man vill arbeta extra, till exempel som student. Den genomsnittliga lönen för en truckförare ligger på lite drygt 30 000 kronor när man tittar generellt på truckförare i hela Sverige. Exakt vilken lön du kan få som truckförare genom oss på Jobzone bestäms efter genomsnittligt förtjänstläge och beror därför helt på vilket företag du jobbar på och vilka arbetsuppgifter du utför.