fbpx

Lediga jobb som truckförare i Linköping

Jobba med att köra truck

Söker du efter nytt jobb, har ett truckkort och vill arbeta i Linköping? Då har du hittat rätt! Med ett truckkort i handen får man tillgång till flera spännande jobb som truckförare. Här kan du leta bland lediga jobb för att hitta något som passar dig och din situation bra.

Det finns en mängd olika arbetsplatser som är beroende av truckarbetare som lastar ur, lastar i och stuvar varor och produkter som strömmar genom verksamheten. Därför finns det ofta gott om lediga jobb som truckförare. På många arbetsplatser behöver man dessutom någon som kan köra truck på obekväm arbetstid, som till exempel helg.

Vad krävs för en tjänst som truckförare?

Du kan söka en tjänst som truckförare som ditt första arbete utan tidigare arbetserfarenheter. Däremot behöver du som truckförare ett utbildningsintyg på truck. Det går att söka flera tjänster med truckkort A. Har man dessutom truckkort B är det ett stort plus i kanten när du söker tjänsten.

Som truckförare behöver du en god fysik. Även om trucken sköter de riktigt tunga lyften behöver man kunna arbeta för hand med packning av pallar eller med att justera lasten. Du behöver också en god koordinationsförmåga för att manövrera trucken och stuvningen av varor säkert.