fbpx

Truckförare Norrköping

Jobba med att köra truck

Lediga jobb som truckförare

Har du truckkort och vill arbeta i Norrköping? Då har du kommit rätt! Vi på Jobzone hjälper dig att hitta rätt i jobbsökar-träsket.

I Norrköping kan du hitta en truckförartjänst som passar dig. Som truckförare har man ofta en stor bredd av olika tjänster att välja mellan. Trucken är ett standardverktyg i dagens lager-, industri- och produktionsanläggningar.

Truckföraren säkrar varuflödet mellan olika arbetsstationer och sköter på många sätt verksamhetens blodomlopp. Vilka truckjobb tycker du är roliga? Vi på Jobzone kan hjälpa dig dit!

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad behöver man som truckförare?

En truckförare ska vara 18 år och ha ett utbildningsintyg för truckförare – ett truckkort. Du kan söka lediga truckförarjobb i Norrköping med antingen truckkort A för enklare truckar eller det mer fullständiga truckkort B. Som truckförare behöver man ha bra fysik och en god koordinationsförmåga för att inte bara köra truck utan även kunna lasta och stapla varor säkert.

Arbeta med helgjobb som truckförare

På många arbetsplatser vilar inte verksamheten helt när det är helg. Lagret ska ordnas, produkter går in och ut, och under vissa perioder flyter produktionen som vanligt även under helger. Som truckförare på helger har du möjlighet att få lite extra lön genom tillägget för obekväm arbetstid.