fbpx

Truckförare Örebro

Jobba med att köra truck

Lediga jobb som truckförare i Örebro

Är du intresserad av att arbeta som truckförare? Kanske har du redan truckkort och erfarenhet från tidigare anställning. Då ligger du bra till för ett jobb som truckförare i Örebro. Om inte, så räknas rätt inställning och vilja att lära sig långt. Truckkort är förvisso ett måste för att man ska få jobba som truckarbetare, men det det går alltid att lösa med utbildning.

De lediga jobb som truckförare som finns via oss är vanligen inom industrilager, lagerterminaler eller på lastbilscentraler. Arbetsuppgifterna är att, med hjälp av trucken, lyfta och förflytta gods och varor enligt order. En del manuella lyft kan också behövas. Arbetstiderna kan variera mycket och även arbete på helg kan bli aktuellt.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att bli truckförare i Örebro?

Egenskaper som du behöver ha för att köra truck är ett bra sinne för struktur och ordning. Du måste kunna ta ansvar för att följa de arbetsorder du får eftersom det i slutänden hänger på dig att logistiken fungerar som den ska.

Hur mycket tjänar man när man kör truck?

Den lön du kan få som truckförare varierar beroende på din erfarenhetsgrad och vilken uppdragsgivare det är fråga om. Vi tillämpar lönesättningen enligt genomsnittligt förtjänstläge. Sett över landet som helhet ligger medellönen på något över 30 000 kr, alla erfarenhetsnivåer inräknade.