fbpx

Truckförare Trollhättan

Jobba med att köra truck

Lediga jobb som truckförare i Trollhättan

Som truckförare behöver du vara hyfsat tekniskt lagd för att kunna hantera maskiner på arbetsplatsen. Andra egenskaper som är önskvärda är att vara bra på att hålla god ordning och struktur i arbetet. Du behöver också ha en någorlunda bra fysik.

Du måste dessutom ha truckkort för att få köra truck. Det är dock inte ovanligt att man kan få utbildning för truckkort i samband med introduktionsutbildning för jobbet.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Att jobba som truckförare i Trollhättan

Det finns gott om arbetsplatser och lediga jobb för truckförare i Trollhättan, och behovet ser inte ut att minska. Det handlar om olika centraler, fabriker och terminaler som behöver kompetent folk för att sköta logistik och ordning på sina lager. Att satsa på ett jobb som truckarbetare är därför att satsa på framtiden.

Det kan vara bra att veta att, beroende på arbetsplats, så kan de arbetstider som blir aktuella variera en hel del. Ibland förekommer även skiftarbete och arbete på helg.

Vad tjänar man som truckförare i Trollhättan?

Förväntad lön beror på uppdragsgivare och din erfarenhet. Snittlönen i landet, för truckförare, ligger på strax över 30 000 kr. Som ny inom yrket får man räkna med att hamna en bit under detta. Vid en bemanningsanställning via oss räknas lönen ut enligt GFL (genomsnittligt förtjänstläge).