fbpx

Truckförare i Värnamo har många möjligheter

Jobba med att köra truck

Letar du efter lediga jobb för truckförare i Värnamo? Då är det här platsen för dig! Om du har truckkort har du möjlighet att arbeta på en stor mängd arbetsplatser. Lager, industrier och produktion är i stort behov av dig som kan köra truck i Värnamo. Truckarbete kan vara varierande och roligt, eftersom du kan behöva utföra många olika typer av arbete.

Att ha ett gott säkerhetstänk och vara organiserad är viktigt för en truckarbetare. Du kan behöva hantera stora mängder gods som ska sorteras och organiseras på rätt sätt. Att kunna hantera godset på ett säkert vis är givetvis av högsta prioritet för att förhindra skador på personer, maskiner och varor.

Truckarbete väntar på dig

Truckförare kan arbeta på flera olika platser i Värnamo, och det finns utrymme för dig som vill arbeta kväll eller helg. Vissa produktioner står aldrig still, vilket gör att det finns goda möjligheter för heltidsjobb, eller för dig som vill jobba extra.

En truckförares lön varierar, men om du arbetar under obekväma tider kan du har rätt till så kallat OB-tillägg, vilket gör att du tjänar mer. Oavsett vilket truckkort du har finns det jobb i Värnamo för dig. Sök ett spännande truckförarjobb redan idag!