fbpx

Truckförare Värnamo

Jobba med att köra truck

Truckförare i Värnamo har många möjligheter

Letar du efter lediga jobb för truckförare i Värnamo? Då är det här platsen för dig! Om du har truckkort har du möjlighet att arbeta på en stor mängd arbetsplatser. Lager, industrier och produktion är i stort behov av dig som kan köra truck i Värnamo. Truckarbete kan vara varierande och roligt, eftersom du kan behöva utföra många olika typer av arbete.

Att ha ett gott säkerhetstänk och vara organiserad är viktigt för en truckarbetare. Du kan behöva hantera stora mängder gods som ska sorteras och organiseras på rätt sätt. Att kunna hantera godset på ett säkert vis är givetvis av högsta prioritet för att förhindra skador på personer, maskiner och varor.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Truckarbete väntar på dig

Truckförare kan arbeta på flera olika platser i Värnamo, och det finns utrymme för dig som vill arbeta kväll eller helg. Vissa produktioner står aldrig still, vilket gör att det finns goda möjligheter för heltidsjobb, eller för dig som vill jobba extra.

En truckförares lön varierar, men om du arbetar under obekväma tider kan du har rätt till så kallat OB-tillägg, vilket gör att du tjänar mer. Oavsett vilket truckkort du har finns det jobb i Värnamo för dig. Sök ett spännande truckförarjobb redan idag!