fbpx

Lediga jobb som truckförare i Västerås

Jobba med att köra truck

Om du är typen som inte gillar att sitta hela dagar vid ett skrivbord, så kan ett jobb som truckförare vara något för dig. För att komma i fråga för jobbet måste du dock vara minst 18 år och ha bra fysik.

Dessutom är det lag på att man ska ha truckkort för att få köra truck. Det är därför meriterande om du har det, liksom om du har tidigare erfarenhet av att köra truck, eller att arbeta på lager. Ibland kan frågan om truckkort dock lösas i samband med utbildning inför jobbet.

Truckförare arbetsuppgifter

Som truckarbetare är det din uppgift att lyfta, lasta och lossa varor, och att förflytta dem mellan till exempel lastbil och lager eller tvärtom. För att göra jobbet på bästa sätt måste du vara ordningsam och noggrann. De arbetsplatser som finns är oftast lager på industrier, lastbilscentraler eller logistikcenter och -terminaler. Obekväma arbetstider kan förekomma, liksom arbete på helg.

Hur mycket tjänar man som truckförare i Västerås?

Du hittar ofta lediga jobb som truckförare i Västerås i form av bemanningstjänster via oss. Ta chansen och ansök här. Lön bestäms efter GFL, alltså genomsnittligt förtjänstläge. En snittlön för truckförare idag är drygt 30 000 kr. Som ny truckförare är dock lönen vanligen lägre.