fbpx

Truckförare Västerås

Jobba med att köra truck

Lediga jobb som truckförare i Västerås

Om du är typen som inte gillar att sitta hela dagar vid ett skrivbord, så kan ett jobb som truckförare vara något för dig. För att komma i fråga för jobbet måste du dock vara minst 18 år och ha bra fysik.

Dessutom är det lag på att man ska ha truckkort för att få köra truck. Det är därför meriterande om du har det, liksom om du har tidigare erfarenhet av att köra truck, eller att arbeta på lager. Ibland kan frågan om truckkort dock lösas i samband med utbildning inför jobbet.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Truckförare arbetsuppgifter

Som truckarbetare är det din uppgift att lyfta, lasta och lossa varor, och att förflytta dem mellan till exempel lastbil och lager eller tvärtom. För att göra jobbet på bästa sätt måste du vara ordningsam och noggrann. De arbetsplatser som finns är oftast lager på industrier, lastbilscentraler eller logistikcenter och -terminaler. Obekväma arbetstider kan förekomma, liksom arbete på helg.

Hur mycket tjänar man som truckförare i Västerås?

Du hittar ofta lediga jobb som truckförare i Västerås i form av bemanningstjänster via oss. Ta chansen och ansök här. Lön bestäms efter GFL, alltså genomsnittligt förtjänstläge. En snittlön för truckförare idag är drygt 30 000 kr. Som ny truckförare är dock lönen vanligen lägre.