fbpx

Jobzone ny partner till Stockholm Live

Jobzone ny partner till Stockholm Live
20/11/2018 trafikgaffla

Jobzone ny partner till Stockholm Live

Stockholm Live har slutit ett strategiskt samarbetsavtal med bemanningsföretaget Jobzone och samlar därmed alla sina bemanningsuppdrag hos en av bemanningsbranschens mest expansiva företag. Jobzone blir genom avtalet både leverantör och officiell bemanningspartner till Stockholm Live och samtliga evenemang i Avicii Arena, Tele2 Arena, Friends Arena, Hovet och Annexet samt turistattraktionen Skyview.

– Med Jobzone får vi en partner som kan leva upp till våra höga krav på bemötande och service, som är en viktig del av helhetsupplevelsen när man besöker våra evenemang, säger Marie Lindqvist, VD på Stockholm Live.

Totalt kommer Jobzone att ha en specialutbildad medarbetarpool på upp till 400 personer som ska bistå med viktiga funktioner såsom biljettscanning, fungera som värdar och värdinnor och andra viktiga servicefunktioner vid de drygt 300 evenemang som varje år äger rum i arenorna som Stockholm Live driver.

– Det ska bli fantastiskt kul och inspirerande att samarbeta med Stockholm Live. Som en frekvent gäst på Stockholms Lives arenor vet jag av erfarenhet hur viktig personalen på arenorna är då de ska bidra till att helhetsupplevelsen för evenemangsbesökarna blir av högsta klass. Vi på Jobzone ser verkligen fram emot att få ansvara för och ytterligare utveckla detta uppdrag, säger Rolf Smeds, vVD & grundare på Jobzone.

OM STOCKHOLM LIVE

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Avicii Arena, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och attraktionen SkyView i Stockholm, samt Friends Arena i Solna. Varje år besöker ca 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Stockholm Live är en del av AEG, Anschutz Entertainment Group, ett världsledande företag inom idrotts- och underhållningsevenemang. För mer information, se www.stockholmlive.com samt www.aegworldwide.com

OM JOBZONE

Jobzone är ett företag som kännetecknas av teamkänsla, engagemang och viljan att alltid göra det lilla extra för både kunder och kollegor. Företaget startades 2002 och är idag ett av nordens största bemanningsföretag med ett femtiotal lokala kontor i Norge och Sverige. Med våra 8.000 medarbetare personalförstärker vi över 2.000 kunder per år i en rad olika branscher och befattningar. Jobzone ska vara branschens bästa arbetsgivare och erbjuda våra kandidater trygga, stabila arbetsplatser där vi sätter våra medarbetare i fokus.

Mer information hittar man på www.jobzone.se och www.jobzone.no