fbpx

Running For Shelter samlade in 178.426 kr till Naturskyddsföreningen

Running For Shelter samlade in 178.426 kr till Naturskyddsföreningen
19/09/2017 sirinya

Running For Shelter samlade in 178.426 kr till Naturskyddsföreningen

Lördagen den 16 september var det dags igen för löparstafetten Running For Shelter som arrangeras av Jobzone tillsammans med huvudsponsorn Local Market Group.

I perfekt löparväder hade 46 lag kommit till Ursvik med sina vänner, kollegor och familjer för att springa för en god sak, äta och dricka gott och ta del av eventets olika aktiviteter. Alla löpare fick varsin supersnygg funktionströja sponsrad av Stanley Security, Safe Workwear och Jonas Berg Design samt en maxad goodie bag med en hel del godsaker från loppets övriga sponsorer.

Team Jobzone Norge vann i överlägsen stil före Jobzone Stockholm och Business Service Club, men eftersom hela överskottet från loppet går till välgörenhet är alla vinnare en sådan här dag. Naturskyddsföreningen hade tre egna lag som sponsrades av Jobzone och i deras tält kunde man få information om hur deras arbete med att ”rädda Östersjön” fortskrider. De hade också gjort en liten tipsrunda för stora och små som var mycket omtyckt.

Friskvårdsföretaget Totalkropp hade ställt upp två massagebänkar i sitt tält för att massera onda vader och lår. Ett mycket populärt inslag precis som hoppborgen från Elas AB var för barnen.

På kvällen bjöd arrangörerna på en brakfest hos TolvStockholm i Tele2Arena där det bjöds på välkomstdrink, en generös buffé och underhållning av The Mad Men Band. Under kvällen hölls även prisutdelningen och Naturskyddsföreningen fick motta en check på hela 178.426 kr och berätta lite om sin verksamhet och om vad överskottet kan tänkas användas till.

Läs mer om RFS på www.runningforshelter.se

Se bilder från loppet här

Se tider från loppet här