fbpx

Jobzone har fått ny affärsområdeschef för Mälardalen

Jobzone har fått ny affärsområdeschef för Mälardalen
19/08/2022 malin.frieberg
Andrea Eugenio Silvano

Mitt i semestertiderna klev Andrea Eugenio Silvano in på vårt Västeråskontor i rollen som ny affärsområdeschef för Jobzone Mälardalen. Med sig har hon över tio års erfarenhet av att arbeta inom bemanningsbranschen.

Varmt välkommen till Jobzone Andrea
Tack!

Berätta lite kort om varför du sökte dig till oss?
Det som först lockade mig med Jobzone var mottot ”Branschens bästa arbetsgivare”. Jag vill arbeta på ett bolag med sunda värderingar, hjärtat på rätt ställe och där det finns ett högt medarbetarengagemang – och på den beskrivningen passar Jobzone väl in.

Hur känns det att kliva in som affärsområdeschef för Jobzone Västerås?
Det känns jättebra! Jag är tacksam över att Jobzone såg min potential, mitt driv och att de vågade satsa på mig trots att jag inte kunde börja arbeta förrän 10 månader efter anställningstillfället då jag var höggravid. Just nu är jag hemma med min lilla dotter på deltid men från september kör jag heltid.

Händer det något spännande i höst?
Vi har blivit en del av bemanningskoncernen Job&Talent och det kommer att märkas av mer i höst. Nu får vi större möjligheter att kunna erbjuda ännu fler arbetstillfällen hos ett större antal kunder i Mälardalen och Örebro, samt får resurser för att göra detta på ett kvalitativt och bra sätt.

Vad ser du mest fram emot?
Jag känner mig peppad på att få fortsätta att förvalta och ta hand om våra medarbetare och kunder, samt att få vara med på resan att utveckla våra affärer. Jag värnar om relationer, drivs av att lösa problem, förbättra processer och att coacha medarbetare så att de når sin fulla potential. I min värld är ingenting omöjligt!

Helena Bombas Holmström, vd för Jobzone Sverige, kommenterar:

“Andreas engagemang, driv och intresse för människor går ingen obemärkt förbi. Jag är mycket glad att ha henne ombord och ser fram emot att ha med henne på den stora resan vi gör nu i höst i och med att vi blir en del av Job&Talent”