fbpx

Vi har fått ny ägare

Vi har fått ny ägare
24/05/2022 malin.frieberg
jobandtalent

Jobzone har förvärvats av det spanska bolaget Job&Talent som under den senaste tiden gjort flera satsningar på den skandinaviska marknaden. Det innebär att vi kommer att få större möjlighet att förverkliga vår vision – att vara branschens bästa arbetsgivare. 

Med den starka ägaren Job&Talent i ryggen kommer det nu att bli ännu enklare för oss att erbjuda våra kunder hög kvalitet, samtidigt som vi får ökad möjlighet att utvecklas när det kommer till digitalisering och innovation.

Det innebär det för dig som kund

Den dagliga verksamheten kommer inte att påverkas och du som kund behöver inte göra något. Vi kommer fortsatt att arbeta nära er med stort engagemang tillsammans med vår VD Helena Bombas Holmström i spetsen.

– Vi på Jobzone ser fram emot att ingå i Job&Talent-koncernen och att bli en del av ett större, internationellt sammanhang. Våra kunder kommer fortsätta få samma högkvalitativa erbjudande samtidigt som vi får ökade möjligheter att utvecklas inom det vi kan bäst – produktiv bemanning och rekrytering, berättar Helena.

Om Job&Talent

Sedan lanseringen 2009 har Job&Talent med sitt huvudkontor i Madrid, Spanien expanderat snabbt och finns nu på elva marknader, däribland Sverige. Job&Talent är ett auktoriserat bemanningsföretag som lägger stort fokus på digitala processer för att optimera matchningen mellan arbetssökanden och kunder med stort fokus på leveransen och en lokal närvaro. Resultatet blir bättre jobb för de som söker jobb och nöjdare kunder. 2021 omsatte Job&Talent över 10 miljarder kronor globalt och över 1 miljard kronor i Sverige med ett positivt resultat och fortsätter att växa med mer än 100% per år. I mars 2021 uppmärksammades Job&Talent som det 10:e snabbast växande företaget i Europa.

Här kan du läsa mer om Job&Talent