fbpx

Kungsängens IF, Pojkar – 04. Ett av årets lag sponsrade av Jobzone!

Kungsängens IF, Pojkar – 04. Ett av årets lag sponsrade av Jobzone!
10/05/2019 sirinya
Kungsängens IF

Nu när lagen är utvalda ville vi givetvis veta hur det känns att vara ett av lagen som får sponsring av Jobzone. Vi ringde upp en mycket glad Thomas Boström, lagledare för Pojkar -04 i Kungsängens IF som är ett av lagen som valts ut i år.

Kungsängens IF

Hej Thomas! Grattis till sponsringen. Hur kändes det att läsa nomineringen och få nyheten att ni valts ut?

Det känns verkligen jättebra och kul. Det är jättekul att Jobzone har uppmärksammat vår kamp om att kunna behålla laget som hotades av nedläggning. Under loppet av en kort tid slutade både tränare och lagledare och vi hittade ingen som ville ta över. Tack vare att vi var ett par föräldrar som kämpade och jobbade aktivt med att dels ställa upp själva och dels försöka hitta nya tränare, kan vi nu fortsätta att träna laget. Det var det enda alternativet, lägga ner eller kämpa. Och det gjorde vi.

Kan du berätta lite om Kungsängen IF?

Det är en förhållandevis liten klubb i utkanten av Stockholm. Tack vare att vi för ett par år sedan fick en ny idrottsplats har klubben blomstrat upp igen. Bland annat har vi en uppvärmd plan så vi kan träna ute året om. Det är mycket föräldraengagemang i klubben och vi har en väldigt bra sammanhållning. Det blir så när man träffas mycket vid matcher och träningar. Det är kul att vara en del av Kungsängens IF.

Vad ska ni göra för sponsorpengarna?

Vi ska ”snygga till oss” inför Gothia Cup som vi kommer spela nu i Juli. Vi tänkte att killarna skulle få likadana match- och träningskläder utan att behöva betala själva. Något som gör att sammanhållningen också växer och vi kan visa upp vilka vi är!

Vad vill du säga till alla Jobzoneare?

Jag vill självklart tacka alla. Jag är glad över att dels ha varit en del av Jobzone och stolt över att nu synas genom er. Jobzone är ett företag med stort hjärta och engagemang i sina medarbetare.

Jobzones vision är att ha världens lyckligaste medarbetare. Hur tror du att föreningsidrott bidrar till ett gladare och bättre samhälle?

Dels genom att röra på sig, det blir man glad av. Men också att uppmuntra barnen till att samarbeta och jobba mot samma mål samtidigt som man har väldigt roligt. Jag tror att det bidrar till att barnen utvecklas åt ett positivt håll när de håller på med idrott.

Vad hoppas du att dina ungdomar lär sig av den här artikeln?

Att vilja och våga! Att alltid kämpa om man vill komma någonstans.

Tusen tack för att vi fick prata med dig!


Det är verkligen kul att kunna göra skillnad för ungdomar och bidra till ett bättre samhälle. Vi på Jobzone är stolta över att ha möjligheten att göra detta. Vi kommer självklart följa upp den här intervjun efter Gothia Cup för att höra om hur det gick och se grabbarna i sina nya outfits. Vi på Jobzone hejar på er!


Jobzones Sponsorprogram

Läs gärna om våra andra sponsrade lag: