fbpx

Tibnor

Tibnor är en modern distributör av stål och metaller som hjälper industrin i Norden och Baltikum att förbättra sina materialflöden. Hösten 2021 behövde bolaget snabbt få in tre maskinoperatörer till anläggningen i Köping och anlitade då Jobzone

På Tibnor arbetar individer med olika spetskompetenser som alla drivs av att lösa kundernas utmaningar. I oktober 2021 uppstod ett akut behov av tre maskinoperatörer varpå bolaget hörde av sig till André Solli, tidigare affärsområdeschef för Jobzone Västerås/Mälardalen, som de hade haft kontakt med tidigare.

Vi vann Tibnors förtroende då vi väldigt fort hittade kandidater med rätt kompetens, driv och personligheter som passade ihop med resten av teamet på arbetsplatsen, förklarar André.

Förståelse för varandras behov

Samarbetet har fortlöpt efter att tjänsterna tillsattes och André har varit noga med att coacha maskinoperatörerna längs vägen.
– Det är viktigt för oss att leverera bra service så att Tibnor uppnår en hög kvalitet i sin leverans och kan fortsätta driva sin verksamhet framgångsrikt. Jag upplever att vi haft ett sunt samarbete som genomsyrats av god förståelse för varandras behov, säger André.

Jobzone har fått fler uppdrag i takt med att samarbetet utvecklats och en viktig faktor har varit en stark närvaro. Vi har lyssnat in Tibnors behov, haft en god dialog och täta avstämningar, både över telefon och fysiskt på plats.

Emmie Nålberg, Production Manager på Tibnor, tillägger:

– Jobzone hjälpte oss snabbt att hitta duktiga kandidater när vi verkligen behövde det. Det tillsammans med en hög närvaro, lyhördhet och att Jobzone värnat om personalen är skälet till att vi är jättenöjda.

Här kan du läsa om fler av våra samarbeten