Aktuellt

7 feb, 2019

Välkommen att söka sponsring för ert ungdomslag

Vi har avsatt 10.000 kr vardera till tre idrottsföreningar även i år som er förening kan söka genom att skriva några rader om föreningen och vad pengarna kan komma att användas till. Skicka in ansökan via länken nedan om ni vill ha möjligheten att ta del av sponsorpengarna. Vi behöver den senast den 15 mars. Lycka till!
Läs mer
25 jan, 2019

Extrajobb på Stockholms arenor

Vi söker just nu ett antal värdar till Friends Arena, Tele2Arena, Ericsson Globe, Annexet och Hovet där vi har ett glatt gäng som behöver bli flera för att klara av de över 300 evenemangen som äger rum på arenorna under året.
Läs mer
22 aug, 2018

Studerande som söker extrajobb?

Studerar du på universitet eller högskola och är sugen på lite extra klirr i kassan? Vill du dessutom ta chansen att få ovärderliga erfarenheter från olika yrken? Då tycker vi att du ska jobba hos oss! Med Jobzone kan du jobba när det passar dig och dina studier, vi har jobb på dygnets alla timmar veckan runt. Sök studentjobb här!
Läs mer
7 jun, 2018

Jobzone Jönköping gör succé!

Från att ha simmat hundsim första året till att nu klara distansloppet under fyra timmar har Stefan Qwick och Magnus Nilsson skapat Sjöloppets egna ”Swimrun-saga”. – Nu är vi riktiga Swimrunners, säger Stefan Qwick. Premiäråret skickade de in a...
Läs mer