fbpx

Det är jättekul att få utvidga sina erfarenheter genom olika uppdrag

Det är jättekul att få utvidga sina erfarenheter genom olika uppdrag
23/12/2021 trafikgaffla

2021 kan beskrivas som ett händelserikt år, åtminstone när det kommer till mitt yrkesliv. Sedan jag kom i kontakt med Jobzone har jag fått testa på en rad olika uppdrag och utmanat mig själv i oväntade situationer. Som den där gången då jag klev ner i en oljebehållare…

Efter mitt första samtal med Jobzone blev jag genast matchad med en tjänst. Redan samma vecka fick jag komma till Gustavsberg, ett av Sveriges ledande varumärken inom badrumsbranschen och sedan dess har allt rullat på. Efter en sommar med lastning av badrumsprodukter bar nästa väg till renhållningsbranschen, närmare bestämt Cija Tank som är specialister inom slamsugning, avloppsspolning och farligt avfall. Spolning av dagbrunnar och tömning av batterilådor vid återvinningsstationer hörde till de huvudsakliga arbetsuppgifterna men jag fick ständigt vara beredd på att rycka in där det behövdes.

Vissa dagar var särskilt utmanande – som när vi i brådskande takt fick sanera efter ett stort oljeläckage från en bärgningsbil – eller när jag fick jag kliva in i en oljebehållare som var cirka fem meter lång. Det ska sägas att det inte var något uppdrag för en person med cellskräck men personligen hade jag inga problem med att skrapa bort den gamla oljan som lagrats innanför väggarna. Jag gillar fysiskt arbete och att få testa på nya uppgifter, även när det innebär att få skyddsutrustningen täckt av svart olja!

Fördel att se olika arbetsplatser

Den senaste månaden har jag fått vidga mina vyer ytterligare och sysslar för tillfället med sortering och packning av skruvar som senare skickas till olika fabriker. Här på Nedschroef gäller det att vara noggrann för att säkerställa att rätt modell och mängd packas enligt kundernas önskemål.

Tillvaron passar mig bra och när jag nu blickar tillbaka på året känner jag mig nöjd över att ha fått en inblick i helt skilda branscher. Om du också är nyfiken av dig kan jag varmt rekommendera konsultlivet. Det är jättekul att få utvidga sina erfarenheter genom olika uppdrag.

Bengt Kallander