fbpx

Running For Shelter samlade in 154 000 kronor till välgörenhet!

Running For Shelter samlade in 154 000 kronor till välgörenhet!
21/09/2016 trafikgaffla

Lördagen den 17 september gick det tredje Running For Shelter av stapeln i Ursvik, Sundbyberg. I strålande solsken vann norska Team Jobzone i överlägsen stil. Men löparstafetten som är 25 km lång fördelat på 5 sträckor har bara vinnare då hela överskottet går till välgörande ändamål. I år hade arrangören Jobzone valt att samla in pengar till organisationen Friends och deras arbete med att förebygga mobbning och utanförskap. De fick under kvällens fest motta en check på hela 154 000 kronor.

Running For Shelter 2016Men RFS är inte bara en stafett. Det är en hel dag full med aktiviteter, underhållning, mat och dryck. Underhållaren och TV-profilen Peter Rylander agerade speaker och peppade löparna på upploppet. Madi Mulongoy med band stod för underhållningen och huvudsponsorn Local Market Group hade tagit med sin food truck Gnarly Burger och bjöd löpare, funktionärer och andra flanörer på mat.

Elas AB hade tagit med en hoppborg som snabbt blev barnens favorit, innan och efter juniorloppet, där alla deltagare fick t-shirt och medalj.

I Friends-tältet fanns en Instagram-vägg och ett ritbord för barnen och i Jobzone-tältet bjöds det på kaffe och kanelgifflar till vuxna och en fiskdamm för barnen.

Stort tack till alla deltagare, funktionärer och sponsorer för en fantastisk dag tillsammans med er!

För mer information och anmälan till årets lopp kan ni besöka RFS här.

/ Rolf och Anton

https://runningforshelter.se/