fbpx

Jobzone Bygg och Anläggning

Jobzone Bygg och Anläggning
27/09/2016 trafikgaffla

Jobzone bygg & anläggning fortsätter sin tillväxt!

Jobzone bygg & anläggning bemannar byggen och vägprojekt i mellan – och Sydsverige. Genom våra duktiga, kompetenta och engagerade medarbetare går vi från klarhet till klarhet, och efterfrågan är stor på inhyrd personal från Jobzone.

Byggtakten har ökat markant i hela landet de senaste åren och ligger på fortsatt höga nivåer. Efterfrågan på yrkeskunnigt folk är stort och det är här vi med vår mångåriga kunskap inom bygg och anläggning är en seriös partner till de stora och medelstora byggföretagen.

Jobzone har levererat kvalitativa bemanningslösningar till byggbranschen i både Norge och Sverige i över 12 år och har på en given dag över 1000 medarbetare ute på uppdrag på olika byggprojekt.

Främst jobbar vi med snickare, betongarbetare, armerare, rivningsarbetare och anläggare. Om du är intresserad av att jobba med oss inom något av dessa yrken är du välkommen att söka någon av de tjänster som ligger på hemsidan eller skicka in en spontanansökan för att finnas med i rullorna när nya spännande jobb dyker upp!

Behöver du som företagare hjälp med bemanningen till ert projekt? Tveka inte att ta kontakt med oss på Jobzone bygg- och anläggning.

Har du frågor om Jobzone Bygg och Anläggning?

Kontakta:

Stefan Qwick                                           Hjalmar Hagman
Regionchef Sydsverige                          Regionchef Stockholm / Mälardalen
Tel: +46 70 167 85 21                             Tel: +46 70 167 85 23
Mail: stefan.qwick@jobzone.se             Mail: hjalmar.hagman@jobzone.se