fbpx

Årets sponsortagare är utsedda!

Årets sponsortagare är utsedda!
07/02/2019 trafikgaffla

Att föreningsidrott är viktigt är vi alla eniga om. Alla som på något sätt har arbetat med det vet också vilka insatser och hur mycket energi som läggs ner för att detta ska hållas vid liv.

Med det sagt vill vi börja med att tacka er alla där ute som arbetar med detta. Tack för ert engagemang och varje timme ni lägger ner för att ungdomsidrotten ska kunna leva vidare!

”För Jobzone är hållbara medarbetare ett viktig fokus. Vi är övertygade att rörelseglädje är framgångsfaktor i detta. Vi tror på att lägga grunden till rörelse tidigt i livet och där gör föreningslivet ett makalöst bra jobb! Därför vill vi ge föreningar möjligheten att fortsätta fokusera på detta viktiga arbete” Mathias Härenstam, VD Jobzone Sverige.

Det har varit ett stort intresse för att söka sponsorpengar i år och det var ett tufft val att endast välja ut tre föreningar. Vi önskar att vi hade en ännu större ficka att hämta pengar ur och kommer att jobba aktivt för att i framtiden kunna utöka vårt stöd till föreningsidrotten som är så viktig för vårt samhälle.

Men, i år ber vi att få gratulera och inspireras av följande lag som kommer få sponsorpengar av Jobzone:

Sköndals IK

Får i år sponsring med motiveringen att de aktivt jobbar med sina värdegrunder inom laget och lever upp till dessa genom bland annat deras initiativ att ”städa Sverige”. Vi uppmuntrar alla initiativ där barnen tar en aktiv del i ett samhällsviktigt arbete och där andra barn också kan lära genom att se det.

Kungsängens IF

Har valts ut för sponsring för att de inte accepterade att man skulle lägga ned föreningen. Där istället föräldrar och barn visade solidaritet och engagemang för att klubben skulle överleva. Att visa på styrka och att ge barnen denna möjlighet är viktigt för vårt samhälle.

Södertälje FF

Får denna sponsring för deras fantastiska initiativ att arbeta med ett Paralympicslag som har medlemmar som beskrivs som ”barn upp till 45 år”. Södertälje FF:s satsningar för att få med alla i hälsa och träning är ett viktigt, integrerande och samhällsbyggande arbete vill vi premiera.

Följ oss gärna på Jobzone Sveriges sociala medier (LinkedIn, Facebook och Instagram) för info om nästa uppslag eller ansökan. Läs gärna även om Jobzones initiativ för att bidra till ett bättre samhälle genom Running for shelter, vår välgörenhetsstafett där överskottet oavkortat i år går till Vid din sida.