fbpx

Jobzone Sverige välkomnar Jens Hällbom som ny affärsområdeschef

Jobzone Sverige välkomnar Jens Hällbom som ny affärsområdeschef
21/03/2022 trafikgaffla

Efter ett starkt avslut på 2021 fortsätter Jobzone sin tillväxtresa och satsar på området Lager och Industri. Jens Hällbom tillträder som ny affärsområdeschef.

Jens Hällbom har mångårig erfarenhet från en rad ledande befattningar med tonvikt på försäljning inom transport, lager och logistik. Nu tillträder han rollen som ny affärsområdeschef för att utveckla området Lager och Industri samtidigt som han kommer att vara med och driva försäljningen för Jobzone Sverige.

“Jag är glad över att få chans att utveckla affärsområdet Lager och Industri och befinna mig i en spännande bransch som skapar många arbetstillfällen. Jobzones fokus på individen var en starkt bidragande faktor till att jag tackade ja, säger Jens Hällbom och fortsätter:

“Jag ser fram emot att stärka Jobzones position som branschens bästa arbetsgivare genom att skapa förutsättningar för nya och befintliga medarbetare att utvecklas och må bra på jobbet. Att arbeta utifrån den målbilden genererar framgångar på såväl individnivå som organisationsnivå och för arbetsmarknaden i stort.”

Helena Bombas Holmström, vd för Jobzone Sverige, kommenterar:

“Jens har upparbetat ett stort nätverk genom åren och är en trygg ledare med ett beundransvärt driv. Jag är säker på att han kommer att vara en värdefull tillgång under vår resa framåt och bidra med nya infallsvinklar i syfte att lyfta Jobzone ytterligare.”

Jobzone Sverige befinner sig för närvarande i en spännande fas och omsättningen är uppe på rekordsiffror. Efter anställningar till olika nyckelpositioner pågår nu ett arbete med att etablera smartare processer för att bli en ännu vassare samarbetspartner och arbetsgivare. På sikt finns även planer på att öppna upp kontor på fler orter runt om i landet.