fbpx

Jobzonemedarbetaren Angelicas oväntade jobbår

Jobzonemedarbetaren Angelicas oväntade jobbår
09/10/2020 trafikgaffla

Jag kom först i kontakt med Jobzone i början av 2019 när de tog över bemanningen för arenorna som drivs av Stockholm Live. Jag hade sedan tidigare arbetat extra som evenemangsvärd och teamledare. Omedelbart när Jobzone tog över så inleddes ett givande samarbete mellan mig och de lyhörda konsultcheferna som ville lära sig allt om det hantverk det innebär att genomföra och planera stora evenemang. Jag arbetade mer och mer på arenorna och utvecklades i min roll som teamledare.

I slutet av 2019 sökte Stockholm Live en ”Premium service manager” och Jobzone ledde rekryteringsprocessen. Självklart var jag intresserad av en sådan möjlighet att få jobba med evenemangsbranschen på heltid. Vid årsskiftet stod det klart att jag hade fått drömjobbet och nu kunde inget stoppa mig! Trodde jag ja, lyckan blev relativt kort då en pandemi satte stopp för allt. I september fick jag av naturliga själ avsluta min tjänst och trots förståelse så var min besvikelse enorm. Detta var ju min dröm!

De som känner mig vet att sitta hemma och vara deppig inte är något alternativ för mig, så även konsultcheferna på Jobzone. Efter sju dagars arbetslöshet fick jag ett samtal från Jobzone som ville presentera mig för ett stort svenskt företag. Redan dagen därpå gick jag på en anställningsintervju och sedan gick det fort. En dryg vecka som arbetslös fick räcka och jag har nu börjat min nya tjänst som Projektadministratör på One Nordic AB.

Jobbåret 2020 har verkligen blivit något helt annat än jag trodde. Tack Jobzone för att ni gett mig chansen -inte bara en gång utan tre!

Angelica Stark