fbpx

Välkommen att söka sponsring för ert ungdomslag

Välkommen att söka sponsring för ert ungdomslag
09/01/2018 trafikgaffla

I Norge har Jobzone en lång tradition av att stötta lokal idrott.  Man sponsrar till exempel flera av landets toppidrottsmän och kvinnor. Bland annat Rosenborgs herrlag i fotboll, Larviks handbollstjejer och Karsten Warholm som blev världsmästare på 400 meter häck vid sommarens tävlingar i London. Tidigare under deras aktiva karriärer sponsrades också nationalklenoderna Christina Vukicevic (häcklöperska) och spjutkastaren Andreas Thorkildsen.

I Sverige sponsrar vi de lovande längdskidåkarna Linn Sömskar och Emil Johansson. Linn är med i längdlandslaget och tävlar i Tour de ski. Hon är dessutom regerande svensk- och världsmästarinna på rullskidor. Emil har också fått dra på sig landslagsdressen ett par gånger och i Gällivare i höstas slog han ut den ryske toppåkaren Sergej Ustiugov i kvarten.

På ungdomsnivå sponsrar vi varje år några lokala ungdomsföreningar för att de skall få möjlighet att utvecklas. Tidigare har Brämhults IK F-01/02 Fotboll, Enskede P-04 lag Svart Fotboll, Månsarps IBK P-04/05 Innebandy, Hässelby IK P-02 Fotboll, Farsta IBK P-05 Innebandy och Skuru Handbollstjejer födda -02 fått ta del av vår sponsorpott.

Vi har avsatt 10.000 kr vardera till tre idrottsföreningar även i år som er förening kan söka genom att skriva några rader om föreningen och vad pengarna kan komma att användas till. Skicka in ansökan via länken nedan om ni vill ha möjligheten att ta del av sponsorpengarna. Vi behöver den senast den sista februari. Lycka till!

För att kvalificera ett lag eller förening skall följande kriterier vara uppnådda:

  • laget eller föreningen sysslar med någon form av idrott.
  • att ni finns på en ort där Jobzone har kontor.
  • Utövarna är födda mellan 2001 och 2008.
  • Utövarna tävlar regelbundet i lokala serier, cuper eller liknande.

Skicka er ansökan till rolf.smeds@jobzone.se senast den 28 februari.