fbpx

Jobzone sponsrar Västerås Maraton 2018

Jobzone sponsrar Västerås Maraton 2018
21/11/2017 sirinya
jobzone vasteras

Nu är det klart att Jobzone även nästa år går in som en av flera huvudsponsorer till Västerås Maraton den 21 april 2018. Loppet som sprangs för första gången så sent som i våras heter egentligen Atea Mälarmaraton och har distanserna hel- och halvmaraton.

Loppet startades på initiativ av Västerås Löparklubb och det första loppet sprangs den 23 april i år. Banan som är ganska platt och inbjuder till snabba tider börjar och slutar på Fiskartorget i Västerås Centrum. Löparna börjar med att springa upp mot Brottberga innan banan vänder tillbaks ner mot centrum där man tar av ner mot vattnet och springer längs kajen ända bort till Framnäs innan den vänder tillbaks mot start/målområdet. Detta varv motsvarar ett halvmaraton så de som går för helmaran springer två varv.

Självklart hade Jobzone med flera löpare i bägge klasserna och hoppas på fortsatt stort intresse nästa år. Alexander Weman och Ronnie Lidberg som driver Jobzones Västeråskontor exponerade oss också på plats i ett Jobzone-tält där de flippade hamburgare för hungriga deltagare och åskådare.

Väl mött nästa år!