fbpx

Local Market – årets huvudsponsor för Running for Shelter

Local Market – årets huvudsponsor för Running for Shelter
18/03/2016 trafikgaffla

Local Market är i år stolt huvudsponsor för välgörenhetseventet Running for Shelter. Vi träffar Pär Svensson och Henrik Hermansson, försäljningschef och vd på Local Market, som bland annat driver restaurang Bambinos vid Tele2 arena där årets RFS-fest äger rum.

Vad innebär det att ni är huvudsponsor till Running For Shelter?
”Förutom att vi sponsrar med en summa pengar så bidrar vi också med rabatter på lokal, personal och mat. Festen på kvällen hålls i vår restaurang Baminos som ligger i nöjes- & aktivitetsgallerian Tolv Stockholm i gatuplanet på Tele2 Arena. Dessutom kommer vår foodtruck från Gnarly Burger att stå vi start- och målgång. Där serverar vi gratis småhamburgare, så kallade sliders, till alla deltagare”.

Varför har ni valt att sponsra Running For Shelter?
”Running for Shelter är ett väldigt fint projekt och vi tycker att vi som företag har en social skyldighet att hjälpa till i samhället. Vi är väldigt stolta att vi får vara med och stödja detta projekt. När vi vart erbjudna så tvekade vi inte en sekund. Vi har även en del andra välgörenhetsprojekt, bland annat för att hjälpa ensamkommande ungdomar”.

Hur kom ni i kontakt med Jobzone och Running for shelter?
”Frågan gällde först om vi ville ställa upp med ett lag på stafetten. Sedan ledde diskussionen vidare till att vi tog sponsorskap. Vi sitter ju nära varandra i Globenområdet och Jobzone brukar ha lite mindre events i våra lokaler”.

Behållningen från eventet går till Friends. Vad tycker ni om dem?
”Det är ett fint socialt engagemang och vi gillar verkligen den här typen av events där pengarna går till välgörenhet. Friends arbete mot mobbning i skolor är något som vi helhjärtat stödjer och det behövs verkligen sådana projekt. De är ju ett känt varumärke i sin nisch och det känns som en solklar sak att ställa upp för dem så gott vi kan”.

Kommer ni själva att vara med och springa?
”Absolut! Det verkar faktiskt som att vi kommer att kunna ställa upp med två lag. Vi tycker det är viktigt inom företaget att röra på sig och uppmuntrar såna här initiativ. Vi har även som ambition att vara med på Cykelvasan den 12 augusti så vi försöker att träna en hel del. Vi är också några kollegor här på Local Market som tränar cross-fit tillsammans”.

Team Localmarket - RFS 2015

Local Markets laguppställning 2015 på Running for Shelter. Michael ”Cobbe” Dahlström, Jonatan Singman, Bob Pålsson och Henrik Hermansson. Årets lag förbereder sig nu med cykling och crossfit inför höstens lopp.

Local market_Logo