fbpx

Helena Bombas Holmström blir ny VD för Jobzone Sverige

Helena Bombas Holmström blir ny VD för Jobzone Sverige
01/09/2021 trafikgaffla

Den 1 september 2021 tillträder Helena Bombas Holmström som vd för Jobzone Sverige. Helena inledde sin karriär inom bemanning och rekrytering 2006 på Adaptus (numera Jobzone) och återvände för ett år sedan dit resan började.

Helena besitter en gedigen erfarenhet från en rad ledande positioner inom branschen. 2020 kom hon tillbaka till bolaget där karriären en gång började och har det senaste året axlat rollen som vice vd för Jobzone Sverige. Den 1 september tar hon ytterligare ett kliv och efterträder nuvarande vd och grundare Anton Lind. Anton fortsätter följa och utveckla bolaget från styrelsen och som delägare.

“Det är såklart jätteroligt, jag känner mig förväntansfull. Under det senaste året som vice vd har jag haft förmånen att få växa in i rollen vid sidan av Anton, därmed känns det fullt naturligt med skiftet. Jag vet vad jag ger mig in på och känner bolaget väl vilket är en bra förutsättning att kliva in med”, säger Helena Bombas Holmström.

Trots ett turbulent år till följd av pandemin är Jobzone idag uppe på rekordsiffror vad gäller omsättning och resultat. Nu ska Helena fortsätta driva tillväxtresan utifrån den solida kompetens och erfarenhet som finns inom verksamheten.

“Jag ser fram emot att fortsätta med de utvecklingsprojekt vi påbörjat för att jobba smartare och bli en ännu vassare samarbetspartner gentemot våra kunder och arbetsgivare för våra många duktiga och engagerade anställda. Jag hoppas fortsätta öka vår tillväxt på ett ansvarsfullt och kvalitativt sätt, förankrat i vår vision om att vara branschens bästa arbetsgivare. Att Jobzone är ett bolag som verkligen lever efter sin vision har varit en starkt bidragande faktor till att jag tackade ja.”

Styrelseordförande Thor Ørbeck-Nilssen tillägger:

“Helena är en innovativ och målinriktad ledare. Med sin goda kunskap om verksamheten, breda branscherfarenhet och sina personliga egenskaper är jag säker på att hon kommer bidra till att lyfta organisationen ytterligare, både kvalitativt och resultat-/omsättningsmässigt. Helena kommer att komplettera ledarskapet i vår svenska del av koncernen med nya infallsvinklar. Jag och resten av styrelsen ser fram emot att få arbeta med Helena framöver och fortsätta den positiva utvecklingen av Jobzone”.

Som ett led i arbetet mot smartare och effektivare processer kommer Jobzone under hösten att utöka ledningsgruppen med en digital affärsutvecklingschef. På sikt finns även planer på att öppna upp kontor på fler orter runt om i Sverige.