fbpx

Genom Jobzone hittade jag ett utvecklande jobb att kombinera med studier

Genom Jobzone hittade jag ett utvecklande jobb att kombinera med studier
16/03/2022 trafikgaffla
viärjobzone Ousainou

Hösten 2020 flyttade jag från Gambia till Sverige. Det kändes viktigt för mig att lära mig språket när jag kom till Stockholm så jag sökte efter ett deltidsjobb som skulle gå att kombinera med studier och blev tipsad om Jobzone.

Jag fick höra av mina vänner att Jobzone var det bästa bemanningsföretaget de hade jobbat för så jag skickade in en ansökan vilket så småningom ledde vidare till ett lagerjobbBring Express. Från början hade jag två arbetspass i veckan men jag tilldelades snabbt desto fler när min chef såg hur hårt jag jobbade. Numera arbetar jag ett par timmar varje dag och går till skolan när jag slutat för att studera svenska vilket passar mig bra. Alla kollegor är trevliga och jag har haft god kontakt med Jobzone även efter rekryteringsprocessen.

Hårt arbete lönar sig

Att jobba på lager innebär ett högt tempo och i början förstod jag ärligt talat inte hur jag skulle lära mig alla postnummer. Lyckligtvis har jag tränat upp mitt minne med tiden och idag har jag i princip alla postnummer i huvudet vilket förenklar mitt arbete oerhört mycket.

Blickar jag tillbaka har jag samlat på mig massor av erfarenheter sedan jag började på Bring. Jag har både utvecklats i mitt jobb och i svenska språket. Visserligen har jag ganska lätt för språk men jag är övertygad om att en viktig nyckel till att jag lärt mig så snabbt är att jag övar både på jobbet, i skolan och hemma med min familj. En stor motivationsfaktor handlar om att jag vill studera vidare på yrkeshögskola i framtiden. Vilken riktning jag väljer återstår att se – det kan bli allt från rörmokare till IT-konsult. Nu närmast ser jag fram emot att utforska Stockholm mer när allt äntligen öppnat upp efter pandemin.

Varma hälsningar
Ousainou


Liknande nyheter för dig:

Jag knöt kontakt med Jobzone på gymmet!

Jobzonemedarbetaren Angelicas oväntade jobbår