Nu börjar det bli dags för ert företag att säkra en plats till årets Running For Shelter. Välgörenhetsstafetten som i år skänker hela överskottet till Stiftelsen Min Stora Dag.

Running for shelter är en välgörenhetsstafett vars mål är att hjälpa icke vinstdrivande välgörenhetsorganisationer, stora som små, med att nå sina mål. Den grundades 2014 av Rolf Smeds och Anton Lind som driver den svenska delen av Jobzonekoncernen. Varje år väljer de ut en ny organisation att samarbeta med och anordnar en löparstafett där varje lag springer 20 km vardera fördelat på 5 personer. Hela överskottet från stafetten går oavkortat till vald organisation. Tidigare har pengarna gått till Convictus och deras fina arbete med och för hemlösa, Stadsmissionens hus (Unga Station) för barnfamiljer som lever i utsatthet, Friends förebyggande arbete mot mobbning och diskriminering och Naturskyddsföreningen och deras projekt Viva Vatten som bland annat fokuserar på att rädda Östersjön. 2018 kommer överskottet att gå till Stiftelsen Min Stora Dag. Över 500 000 kr har hittills genererats till välgörenhet.

Men RFS är inte bara en stafett. Det är också en familjedag och kväll fylld av aktiviteter där gemenskap, glädje och generositet står i fokus. För barnen finns bland annat ett juniorlopp med t-shirt och medalj till alla deltagare, en fiskdamm med fina priser, hoppborg, ballonger och korv med bröd. På kvällen bjuder arrangören på en stor fest med mat, dryck och underhållning som tack till alla deltagare, funktionärer och sponsorer. Det här är en dag då alla kan vara med och göra en insats och samtidigt ha väldigt roligt tillsammans med familj, vänner och kollegor.

ANMÄLAN
Anmälan görs senast 25 augusti 2018. 

Detta ingår i anmälningsavgiften:
Företaget syns med logga på www.runningforshelter.se
Företaget kan ladda ner ”Vi är med i Running For Shelter-loggan” till sin hemsida.
5 stycken snygga funktionströjor.
Mat & dryck under dagen till deltagarna och deras familjer.
Maxade goodiebags till deltagarna.
Familjeaktiviteter; Juniorlopp (ca 800 meter) med t-shirt och medalj till alla deltagare (anmälan behövs ej). Alla barn får ballonger och varmkorv med bröd. Det kommer att finnas hoppborg, fiskdamm och lotteri mm.
Entré till kvällens fest med välkomstdrink, generös buffé och underhållning av The Mad Men Band.

…och givetvis bidrar ni till välgörande ändamål!

Anmäl ditt företag på www.runningforshelter.se