fbpx

Anton Lind tillbaka som VD för Jobzone Sverige AB

Anton Lind tillbaka som VD för Jobzone Sverige AB
04/11/2019 Peter Bueno
anton lind vd jobzone

Tisdagen den 29:e oktober meddelade Jobzones Norska koncernledning att de avbryter samarbetet med Jobzone Sveriges VD Mathias Härenstam.

Styrelseordförande Thor Ørbeck-Nilssen kommenterar:

”Styrelsen har kommit överens med Mathias om att han lämnar sin befattning som VD i bolaget. Anledningen till detta är att vi har haft olika inställningar till den fortsatta strategin för verksamheten.”

Anton Lind tar över som interims ledare

Styrelsen har gett uppdraget till Anton Lind, tidigare VD och en av grundarna av Jobzone Sverige AB, att ta över som interims ledare under en period av cirka 6 månader, vilket Anton har accepterat. Styrelsen har stort förtroende för Anton som känner verksamheten väl från tidigare och har de personliga egenskaper att ta över ledningen av företaget tills en ny VD anländer på plats. Detta planeras till första halvåret 2020.

”Styrelsen står helt bakom Anton, och att vi fortsatt ser till att vår verksamhet i Sverige vidareutvecklas med tillväxt och välmående inom företagets affärsområden. Styrelsen tackar Mathias för hans insatser och hängivenhet och önskar honom all lycka till med sin karriär vidare”

fortsätter Thor Ørbeck-Nilssen.

Övriga delar av organisationen påverkas inte av detta beslut. Det dagliga arbetet hos våra kunder och med våra medarbetare fortsätter som vanligt med närvaro, värme och engagemang!

Läs mer om oss på Jobzone.