fbpx

Jobzone Business Services växer med två nya medarbetare

Jobzone Business Services växer med två nya medarbetare
17/09/2019 sirinya
Jobzone business services växer med 2 nya medarbetare

Jobzone Business Services växer med två nya medarbetare

Jobzone Business Services, som fokuserar på rekrytering av tjänstemän, är ett relativt nytt bolag inom Jobzonekoncernen. På kort tid har satsningen nått framgångar genom att vara ett spännande och innovativt bolag. VR-rekrytering, unika personlighetstester och en ny form av referenstagning som ger en kvalitetssäkring genom ett icke diskriminerande arbetssätt är en del av framgångarna.

“Vi ska vara ett bolag som andas kvalité, kreativitet, engagemang och vårt främsta mål är vår vision om att ha världens lyckligaste medarbetare” Säger Ann-Catrine Heidmark, Regionchef Business Services.

Två nya rekryterare till verksamheten

Jobzone Business Services har anställt ytterligare två härliga medarbetare för att stärka upp teamet. Därför är vi stolta att presentera Kamilla Envall och Richard Zamani som båda två började i augusti och efter en rolig och fullspäckad onboarding-vecka är de redan på banan och skapar framgång. Både Kamilla och Richard har klivit in i rollerna som rekryterare.

Kamilla Envall är utbildad personalvetare på Stockholms Universitet och kommer senast från Talentia där hon jobbat som researcher inom samhällsbyggnad i över 4 år.

”Jag ser fram emot att få lära mig nya sätt att arbeta på och bredda min kunskap inom rekrytering och bemanning tillsammans med Jobzone. Nu har jag varit här ett tag och måste säga att mottagandet har varit exceptionellt. Jag är otroligt glad över att få komma till ett sådant här glatt och energifyllt gäng” säger Kamilla Envall.

Richard Zamani har arbetat inom rekrytering och bemanning i ca 8 år och rekryterat inom de flesta branscher.

”Jag har fått en fantastisk introduktion och ni har samtliga varit otroligt varma och välkomnande. Jag ser fram emot att växa och få jobba tillsammans med er” säger Richard Zamani efter sin första tid på Jobzone.

Ann-Catrine Heidmark välkomnar sina nya kollegor

”Det känns väldigt roligt att få välkomna Richard och Kamilla till Jobzone. Deras erfarenhet, kreativa
nytänkande och känsla för kvalité kommer att bidra till våra kunders framgång” säger Ann-Catrine Heidmark, Regionchef för Jobzone Business Services.


Läs mer om Jobzone Business Services

Jobzone storsatsar på tjänstemannasidan genom Jobzone Business Services, ett bolag som andas kvalité, kreativitet och engagemang.

Läs mer här

Läs mer på My Newsdesk