fbpx

Jobzone utökar ledningsgruppen med en digital affärsutvecklingschef

Jobzone utökar ledningsgruppen med en digital affärsutvecklingschef
06/10/2021 Peter Bueno
Jobzone utökar ledningsgruppen med en digital affärsutvecklingschef

Jobzone är idag uppe på rekordsiffror vad gäller omsättning men för att leva upp till visionen om att vara branschens bästa arbetsgivare krävs en konstant förflyttning framåt. Nu accelererar bolaget arbetet mot smartare processer ytterligare genom att utöka ledningsgruppen med en digital affärsutvecklingschef. In i rollen kliver Alexander Ehnborg, tidigare affärsområdeschef för Västerås/Mälardalen och försäljningsansvarig för Jobzone Sverige.

Alexander Ehnborg har sedan många år tillbaka varit en värdefull tillgång för Jobzone. Han har bland annat byggt upp kontoret i Västerås som idag omsätter cirka 35 miljoner kronor, drivit framgångsrikt förändringsarbete inom samma region och ansvarat för Jobzones försäljning. Nu är han redo att ta sig an den nya rollen som digital affärsutvecklingschef och siktet är inställt på att stärka Jobzones position som branschens bästa arbetsgivare.

“Det känns superkul att få möjlighet till att fokusera på att optimera vår affärsdrivande verksamhet. I ett första skede kommer jag ägna mig åt att effektivisera våra befintliga processer i syfte att frigöra resurser från tidskrävande administration så att var och en kan lägga mer kraft på hantverket i sin roll. Jag ska se till att våra konsultchefer får mer tid åt ledarskapet och ge våra rekryterare mer tid åt att hitta den bästa kompetensen”

säger Alexander och tillägger:

“Jag ser fram emot att få se mina kollegor blomstra ännu mer än vad de gör idag och inte minst att få se effekten det kommer att medföra i form av högre kvalitet gentemot våra kunder och medarbetare. Jobzone kommer aldrig att stanna upp, vår strävan efter att vara branschens bästa arbetsgivare består.”

Helena Bombas Holmström, vd för Jobzone Sverige, avslutar:

“Alexander känner bolaget väl och har påvisat imponerande resultat år efter år. Jag är övertygad om att han kommer att passa perfekt i den nya rollen. Nu ser jag fram emot att realisera våra många idéer för Jobzone tillsammans.”