fbpx

Running for Shelter 2016

Running for Shelter 2016
20/01/2016 Peter Bueno

Du har väl anmält ditt lag till årets gladaste löparfest?
Running For Shelter är stafetten som kombinerar löparglädje med välgörenhet och fest i ordets vidaste bemärkelse. På kvällen efter loppet bjuder vi nämligen till fest hos TolvStockholm i Tele2 Arena som tack för ert deltagande. Där bjuds det på välkomstdrink, generös buffé och underhållning.

Varje lag springer 5×5 km
Under själva stafetten som är 5×5 km bjuder huvudsponsorn Local Market Group på mat till alla deltagare som även får varsin snygg funktionströja och en goodie bag med frukt, nötter, dricka, choklad mm.

Ta med hela familjen!
Alla barn bjuds på korv med bröd, dricka och ballonger. De kan också springa ett juniorlopp där alla deltagare får en t-shirt och medalj eller roa sig i hoppborgen och testa lyckan i en fiskdamm. Alla aktiviteter, mat och dryck är gratis för deltagarna och deras familjer.

Målet är att samla 250 tkr till Friends
Hela överskottet från stafetten går i år till Friends och deras arbete med att förebygga mobbning och diskriminering i skolor, förskolor och idrottsföreningar. Vårt mål är att samla ihop mellan 250 000 och 300 000 kronor till dem.

17 september i Ursviks motionsspår i Sundbyberg
Loppet går av stapeln lördagen den 17 september i Ursviks motionsspår i Sundbyberg. Loppet riktar sig främst till företag och föreningar men även privatpersoner är välkomna att anmäla sig. Varje lag springer 25 km fördelat på 5 löpare. Running for Shelter arrangeras av Jobzone.

Anmälan görs senast den 25 augusti. Visst kommer ni?
Hoppas att vi ses i spåret!
Besök RFS här!

ANMÄL DITT LAG HÄR!

ANMÄL DIG SOM PRIVATPERSON HÄR!