fbpx

Idag är jag säker på att jag hör hemma i eventbranschen – mycket tack vare Jobzone

Idag är jag säker på att jag hör hemma i eventbranschen – mycket tack vare Jobzone
09/11/2021 trafikgaffla

Genom Jobzone kom jag i kontakt med eventbranschen där jag trivts så bra att jag beslutade mig för att plugga till event manager. Idag kombinerar jag mina studier med att jobba på Stockholm Lives fem arenor som äntligen öppnat upp efter pandemin!

Ända sedan start har jag haft ett jättebra intryck av Jobzone som bemanningsföretag. Även om jag är uthyrd till deras kund Stockholm Live så har det alltid varit tydligt att jag varit en del av Jobzone. Jag upplever dem som väldigt seriösa och måna om sina medarbetares utveckling vilket jag uppskattar.

Jag fick chansen att jobba som evenemangsvärd under ungefär ett års tid innan pandemin bröt ut och arenorna tvingades stänga ner. Nu är vi äntligen igång på riktigt igen och jag har dessutom fått mer ansvar som teamledare vilket känns jättekul. Att få uppleva stämningen på de glädjefyllda arenorna igen var helt klart värt att vänta på!

Stort maskineri bakom kulisserna

Jobzones evenemangspersonal ansvarar för biljetthantering vid varje evenemang men arbetspassen är fulla av variation. Det krävs oerhört många människor bakom kulisserna för att hålla ett evenemang rullande, något som gästerna kanske inte tänker på.

Vi teamledare är noga utplacerade vid olika områden inne på arenan för att finnas till hands för publiken. Insläppet och pauserna är särskilt hektiska för oss – med tusentals gäster på plats dyker det upp många frågor som ska besvaras. För att passa i rollen är det därför viktigt att trivas i miljöer fulla av puls, att kunna ha många bollar i luften och att vara handlingskraftig.

På rätt plats

Det allra bästa med jobbet är utan tvekan gemenskapen, både mellan kollegor och gäster. Idag är jag säker på att jag hör hemma i eventbranschen – mycket tack vare Jobzone. Min förhoppning inför framtiden är att få en fast anställning inom event.

Hoppas vi ses på arenorna!

Lovisa Axtelius