fbpx

Arbetsledare

Jobba som arbetsledare i Sverige

Är du fin på att skapa bra stämning och att motivera andra? Tycker du om att vara den som organiserar och ser till att saker och ting blir gjorda? I så fall kan du vara perfekt för ett jobb inom arbetsledning i.

Som arbetsledare arbetar du självständigt men med stort ansvar. Det är du som organiserar och fördelar arbetet mellan dina medarbetare, allt för att ni ska kunna leverera ett kvalitativt arbete i tid.

Exakt vad som ingår i dina arbetsuppgifter kan variera och beror på vilket företag du arbetar hos men också vilken typ av projekt som du leder. Det kan även vara ditt ansvar att introducera nya medarbetare och att hålla i personalmöten. Men också att lägga schema, bevilja semester och att hålla koll på budgeten.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Orter vi där vi söker arbetsledare:

Borås, Eskilstuna, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm, Trollhättan, Värnamo, Västerås, Örebro

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Jobb som arbetsledare

Som arbetsledare är du en central figur med ett betydande ansvar för att se till att projekt håller sig inom tidsramarna, att produktkvaliteten är hög och att arbetstagarna trivs i en god arbetsmiljö. Din roll som arbetsledare kräver en stark sinne för ansvar och en gedigen förståelse för arbetsprocesser. Om du känner igen dig i denna beskrivning, är det dags för dig att utforska lediga jobb som arbetsledare.

Som arbetsledare innehar du den formella auktoriteten från arbetsgivaren att bestämma hur ett arbete ska utföras och bemannas. I denna position är det viktigt att ha fullständig kontroll över arbetssituationen och ha insikt i arbetsrelaterade frågor, likaväl som att förstå hur olika individer utför sina arbetsuppgifter och reagerar i olika situationer. Att arbeta som arbetsledare passar perfekt för dig som söker utmaningar och vill växa i din yrkesroll.

Jobzone erbjuder en mångfald av jobb och karriärmöjligheter för dig som är intresserad av att bli arbetsledare. Oavsett om du söker ditt drömjobb som markerar höjdpunkten i din karriär, eller om du bara behöver ett extrajobb för att komplettera din inkomst under studietiden, så kan vi erbjuda dig attraktiva möjligheter.

Vi på Jobzone är dedikerade till att matcha rätt person med rätt jobb. Genom att samarbeta med oss kan du utforska olika möjligheter inom arbetsledning och få stöd och vägledning genom hela rekryteringsprocessen. Kontakta oss idag för att ta reda på vilka spännande karriärmöjligheter som väntar på dig som arbetsledare genom Jobzone.

Vad krävs för att man ska kunna jobba som arbetsledare?

För att du ska kunna arbeta som arbetsledare inom exempelvis bygg i Stockholm ska du vara utbildad inom arbetsledning. Yrkeshögskolan har bra utbildningar men det finns också lämpliga kurser på universitetsnivå.

Som arbetsledare ska du själv också helst ha en bakgrund inom den bransch du ska arbeta i, som exempelvis byggnadsarbetare eller anläggningsarbetare. Detta eftersom det då blir enklare att förstå komplexiteten i arbetet och att se helheten. Men också för att du är mer medveten om de utmaningar olika medarbetare ställs inför och på ett bättre sätt då kan motivera och leda dem i arbetet. Som arbetsledare måste du vara bra på både problemlösning och konfliktlösning då det är du som måste se till att gruppen fungerar och arbetar bra tillsammans.

Hur mycket har en arbetsledare i lön?

Om du jobbar som byggnadsarbetsledare eller med arbetsledning inom anläggning har du ett stort ansvar eftersom det är du som ska säkerställa att arbetet blir klart i tid. Lönen ligger därför på runt 40 000 kronor i månaden, ibland mer. Men exakt hur mycket du tjänar som arbetsledare på Jobzone beror på hos vilken av våra kunder du arbetar. På Jobzone använder vi oss av lönemodellen genomsnittligt förtjänstläge, vilket berättigar dig en marknadsmässig lön.

Jobzone förser några av Sveriges största företag med personal och som arbetsledare hos oss har du också chansen att efter ett tag bli anställd direkt hos kunden. Tycker du att det verkar vara intressant att jobba som arbetsledare inom bygg- och anläggning? Välkommen att kontakta oss på Jobzone så hjälper vi dig vidare.