fbpx

Servicetekniker Jobb

Passar du för ett jobb som servicetekniker?

Om du bor i Sverige och har en grundläggande utbildning inom el, teknik eller fordon kan jobbet som servicetekniker passa dig.

Du bör vara tekniskt lagd, ansvarsfull och trivas med ett flexibelt arbete. Med ett jobb som servicetekniker är nämligen ingen dag den andra lik. Yrket innebär också mycket kontakt med människor – social kompetens är därför viktigt. Du behöver vanligtvis också ha körkort.

Är du intresserad av att jobba som servicetekniker hos någon av våra kunder i Sverige? Bra att veta är då att Jobzone sätter din lön utifrån GFL, alltså den genomsnittliga lön som dina kollegor med liknande arbetsuppgifter har på det aktuella företaget.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad kan du jobba med som servicetekniker?

Som servicetekniker kan du jobba med service, reparation och underhåll av alltifrån data/IT, fordon till större maskiner inom industrin, då även kallad maskintekniker. Du kan också åka ut på olika uppdrag som fälttekniker. Vad du kan jobba med beror alltså på vilken bransch du söker dig till och vilken utbildning och erfarenhet du har.

Här på Jobzone kan du leta dig vidare till jobbannonserna för att se vilken typ av servicetekniker som sökes i Sverige just nu.

 

Orter där vi söker servicetekniker

Borås, Eskilstuna, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Linköping, Malmö, Norrköping, Örebro, Stockholm, Trollhättan, Värnamo och Västerås